Disclaimer en privacy statement


Deze disclaimer en privacy statement zijn van toepassing op de door Nederma BV. Kvk nr 10024788 geëxploiteerde website www.sanal.nl.

Disclaimer
Hoewel Nederma BV maximale zorg heeft besteed aan de op deze website getoonde informatie, kunnen wij niet voor de juistheid en volledigheid daarvan instaan. Nederma BV aanvaard hiervoor dan ook geen aansprakelijkheid.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de website.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

De website is eigendom van Nederma BV, kvk nr 10024788. Informatie, afbeeldingen, lay-out, tekst en documenten, audio, video en software op deze website zijn intellectueel eigendom van Nederma BV.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Nederma BV.

Voor de op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden aanvaard Nederma BV geen aansprakelijkheid.

Privacy statement
Bij het bezoeken van deze website worden automatisch enkele technische gegevens door uw computer aan onze computer verstrekt, zoals het IP adres, het besturingssysteem, de gebruikte internet browser. Daarnaast worden de persoonsgegevens verwerkt die u actief aan ons verstrekt, zoals uw naam, contactgegevens en voorkeuren.

Bij het verzamelen beheren en gebruik van uw persoonsgegevens houden wij ons aan de Wet bescherming Persoonsgegevens en aan de Telecommunicatiewet.

De persoonsgegevens die door u worden verstrekt, worden uitsluitend gebruikt om met u in contact te kunnen treden of om u te informeren over nieuwe producten of aanbiedingen van Nederma BV.

De voorwaarden van deze disclaimer en privacyverklaring kunnen onaangekondigd worden aangepast. Wijzigingen zijn van kracht zodra deze op deze pagina gepubliceerd zijn.

Speciaal voor u geselecteerd: